Your Cart

WhatsApp ons: +1 789 2000

Gratis verzending op alle bestellingen boven €2000.00

GEMIDDELD
185 recensies op
John M
John M
Contract voor zonnepanelen COMFORT ABONNEMENT Sinds 2016 Nu voor 1e keer storing aan zonnepanelen De firma volta zegt dat ik binnen 7 werkdagen wordt terug gebeld. Bij navraag moeten ze na 1 week nog uitzoeken welk contract ik heb. Dus niet helpen bij storing maar gewoon een paar weken wachten. Premie wordt wel op juiste datum afgeschreven. Nu maar wachten...en als storing verholpen is, daarna snel contract opzeggen.
Ben Leenders
Ben Leenders
Intake bezoek na aanvraag voor een CV onderhoudscontract. Vertegenwoordiger van de firma kwam langs en constateerde dat hij de gasafvoerpijp van de CV ketel niet goed genoeg kon zien om vast te stellen hoe die precies liep? (rechtstreeks omhoog naar het dak!!!!!) Het was volgens hem daarom niet mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Te gek voor woorden. Suggesties om dit op te lossen werden niet gegeven. Wat een onprofessionele firma is dit!!!!!
Noah van Houten
Noah van Houten
To us, their response sounds like a lame excuse to cover their unprofessional and unethical standards.
Vera Van der Voort
Vera Van der Voort
To us, their response sounds like a lame excuse to cover their unprofessional and unethical standards.
Jos Dohmen
Jos Dohmen
Netjes volgens afspraak geplaatst.
Mm vogeltje
Mm vogeltje
Netjes huur betalen maar onderhoud doen ze niet
Safe and Save Parking
Safe and Save Parking
Wij hebben een huurketel hangen van dit bedrijf, nu willen ze hem zo maar in eens weg halen, niemand weet waarom en niemand bereikbaar en krijg steeds te horen dat ze terug bellen maar dit gebeurd niet. Wij raden dit bedrijf dan ook niet aan
Mathijs Stocks
Mathijs Stocks
Hele slechte service. Wij wachten al ruim 15 maanden op de warmtepomp die ons voor de afgelopen winter beloofd was. na herhaaldelijk telefoneren met zowel de klantenservice als ook verkoper de heer Buitenkamp word ik structureel van het kastje naar de muur gestuurd en betaal ik al geruime tijd de hoge tarieven voor de gasprijs. Nadat ik vandaag maar weer eens de telefoon heb gepakt om te bellen krijg ik het verzoek om zelf maar met het installatiebedrijf Haas contact op te nemen. Hierover heb ik mij aan de telefoon beklaagd, als antwoord wordt gewoon de verbinding verbroken! schandalig hoe jullie omgaan met jullie klanten. Nog minder dan één ster krijgen jullie van mij!
Gratis levering vanaf €100

Op alle bestellingen boven €100

Makkelijk 30 dagen retourneren

30 dagen geld-terug-garantie

Internationale Garantie 100%

Nederland & België

100% Veilig afrekenen

Kredietkaart, Bancontact, iDEAL en overschrijving.